Παρουσίαση των Δράσεων του Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΔΙΜΑ ΠΑ.ΠΕΙ) διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00-12:00, στην αίθουσα 104 (1ος όροφος) του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και δια ζώσης με τη συμμετοχή μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του ΚΕΔΙΜΑ ΠΑ.ΠΕΙ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

  • Χαιρετισμός από τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών και Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας: Σπυρίδων Ρουκανά, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών.
  • Χαιρετισμός από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του ΚΕΔΙΜΑ ΠΑ.ΠΕΙ: Παντελή Παντελίδη, Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης.
  • Χαιρετισμός απότη συντονίστρια του Δικτύου Κέντρων Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΔιΚΕΔΙΜΑ): Ζωή Γαβριηλίδου, Καθηγήτρια του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
  • Παρουσίαση Δράσεων του ΚΕΔΙΜΑ ΠΑ.ΠΕΙ από την Υπεύθυνη Συντονισμού του ΚΕΔΙΜΑ ΠΑ.ΠΕΙ: Ελένη Καψοκόλη, Διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών.
  • Παρουσίαση των Κύκλων Μάθησης του ΚΕΔΙΜΑ ΠΑ.ΠΕΙ από τον Υπεύθυνο για Δράσεις Δημοσιότητας και Εξωστρέφειας: Σωτήριο Βαρελά, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών.

Join Zoom Meeting: 

https://unipi-gr.webex.com/unipi-gr/j.php?MTID=ma94e03350cc32965168785c6a62107f1

Meeting password: uqYTz29A@$8